Понеділок, 07.07.2025, 23:54
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои файлы [4]
Пошук
Головна » Файли » Мои файлы

ТМ "Легко" асортимент
[ · Скріншот ] 25.02.2009, 16:55

АТЗТ «Миронівський хлібопродукт» провів офіційне відкриття свого 14-го підприємства - Миронівського напівфабрикатного заводу (ТМ «Легко!») за участю Віце-прем'єр-міністра України Ю.Ф.Мельника.

Новозбудований завод - це результат співпраці двох компаній - «Миронівського хлібопродукту» та компанії CFS за сприяння урядів України та Нідерландів. Завод збудовано з нуля на площі 4.3 га за спільним україно-нідерландським  проектом, аналогів якого немає не тільки в Україні, але і в Європі. Вся продукція заводу виготовляється виключно з власної сировини компанії «Миронівський хлібопродукт» - курятини (ТМ «Наша Ряба»), яловичини (ТМ «Сертифікований Ангус») та свинини за найновішими європейськими технологіями, які адаптовано до харчових уподобань та звичок українців.

Котлета по-київськи

Апетитна куряча котлета в хрусткій паніровці з натуральних хлібних крихт, всередині якої запечене вершкове масло із кропом та спеціями.

Котлета по-київськи є визнаним українським делікатесом. Оскільки раніше котлети готували тільки з яловичини, створення рецепту котлети із ніжного меленого курячого м'яса стало справжньою інновацією у кулінарному мистецтві.  Вважають, що рецепт котлети вигадали в Києві, автор його невідомий, так само, як і час, коли страва була вперше приготована. Деякі знавці стверджують, що насправді це французька страва - відоме «де-воляй», яке було перейменоване в добу відчайдушної боротьби з віяннями Заходу. Саме тоді «французькі» булочки було перейменовано на «міські». Котлета по-київськи увійшла в аннали світової кулінарної культури, цю страву знають скрізь і готують у ресторанах різних країн. Щоб приготувати цей кулінарний шедевр у домашніх умовах, достатньо лише придбати котлети ТМ «Легко!» і розігріти їх.

Котлета Кордон Блю

Умови зберігання і термін придатності:

  • при температурі не вище -12ºС -  не більше ніж 6 місяці.

Розморожений продукт не можна заморожувати повторно.

Рекомендації з приготування

Перед вживанням котлету потрібно розморозити.

Оскільки кухонні прилади мають різні технічні характеристики, час приготування може відрізнятися.

 На сковороді:

  1. Викласти котлету на сковороду з підігрітою олією, закрити кришкою і розігрівати на середньому вогні не менше ніж 15 хвилин, періодично перевертаючи.
  2. Зняти кришку та довести страву до готовності. 

У духовці:

  1. Розігріти духовку до 200°С .
  2. Викласти котлету на лист, змащений олією, і розігрівати при температурі 180°С не менше ніж 15 хвилин, один раз перевернувши під час приготування.

Нагетси

Невеликі шматочки відбірного курячого філе, запечені в паніровці з натуральних хлібних крихт. Завдяки цьому після розігріву на продукті утворюється хрустка апетитна скориночка, а м'ясо зберігає ніжність і соковитість, які властиві стравам із курятини.

Нагетси ТМ «Легко!» можна подавати як повноцінну другу страву з різноманітними соусами та гарнірами, чи як гарячу закуску, яку перед вживанням потрібно лише розігріти. Саме тому ця страва ідеально підійде і для сімейної вечері, і для динамічної вечірки з друзями.


Шніцель курячий

Апетитний курячий шніцель, запечений в приправах та хрусткій паніровці з натуральних хлібних крихт, - ідеальне рішення як для звичайного обіду, так і для святкового бенкету.

Шніцель - страва віденської ресторанної кухні, яку спочатку готували виключно з відбитих шматків телятини (у перекладі з німецької «шніцель» означає «тонко нарізаний»). У ході подальших експериментів із сировиною було створено більш дієтичну, але від того не менш смачну страву із курячого м'яса з винятково ніжним смаком.

Завдяки особливій рецептурі курячого шніцелю, розробленій спеціалістами ТМ «Легко!», Ви зможете здивувати своїх гостей апетитним виглядом страви та її вишуканим смаком.


Котлета домашня
оживна котлета ТМ «Легко!» з відбірної яловичини та свинини із соковитою цибулею, перцем та спеціями, запечена в хрусткій паніровці з натуральних хлібних крихт. 

Назва цієї страви походить із Франції. Спочатку «котлетою» називали відбитий шматок м'яса (переважно свинини), відрізаний разом із реберною кісткою (у перекладі з французької це слово означає «ребристий»). Наприкінці ХІХ ст. котлетами в Російській імперії стали називати вироби з меленого м'яса або фаршу, а також почали проводити численні експерименти із сировиною та рецептурою. Те, що у нас сьогодні називають котлетою, у французькій кухні має назву «фрикаделі», в німецькій - «м'ясні кнелі». 

У будь-якому разі, відтепер Вам не доведеться перейматися, чим нагодувати ввечері сім'ю, або як приємно здивувати несподіваних гостей.
 



Категорія: Мои файлы | Додав: ryabavolyn
Переглядів: 4121 | Завантажень: 0 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 CNA Training  
0
Ей , я так схвильована я знайшов ваш сайт, я справді знайшла тебе часом , коли я був на перегляді Yahoo щось інше, так чи інакше я тут зараз, і просто хотів би сказати похвали за величезний пост і все навколо розважального блогу ( я теж люблю тему / дизайн ), у мене немає часу, щоб пройти через все це в хвилину, але у мене є книга, відзначили його , а також додана в ваш RSS - канали , тому, коли у мене є час я повернуся багато читати більше, будь ласка , підтримайте на високому рівні фантастичну роботу.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025