Інгредієнти: 400 грам філе «Наша Ряба», 4 ст. л. олії, 100 мл
овочевого бульйону, 1 пучок салату, 500 грам помідорів, 3-4 ст. л. винного оцту, 3
ст. л. томатного кетчупу, сіль, перець чорний мелений, цибуля зелена.
1.
Філе посолити, поперчити і обсмажити з усіх боків в рослинному маслі. Влити
бульйон, накрити кришкою і гасити на середньому вогні 10-15 хвилин.
2.
Листя салату вимити і розкласти на
блюді. Помідори також вимити, розрізати на 4 частини і видалити підстави
плодоніжок. Цибулю нарізувати колечками. Філе небагато остудити, нарізувати
шматочками і розкласти на листку салату.
3. У сковороду, де обсмажувалося
і гасилося куряче філе, налити 4 столових ложки води, закип'ятити, заправити
оцтом, кетчупом і зеленою цибулею. Цією заправкою полити салат.