|
|
Куряча грудинка-гриль
Інгридієнти: 4 курячі грудинки, 1 булочка (черства), 2 столові ложки зелені, 1 яйце, 150 г сиру.
- Зробити в грудинках проріз-кишеню. Посолити і поперчити шматочки.
- Розмочити булочку, розім'яти її і перемішати з зеленню, яйцем і сиром (нарізаними кубиками), додати приправи.
- Начинити сумішшю кишені і закріпити зубочистками.
- Загорнути м'ясо у фольгу і 20 хвилин обсмажувати на грилі. Видалити фольгу і досмажувати на решітках ще 10 хвилин.

|
Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (12.01.2009)
|
Переглядів: 1462
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|