|
|
Куряче філе з горошком у томатному соусі
Інгридієнти: 4 курячих філе, 2 столові ложки оливкову олії, 3
зубчики часнику, банку консервованих томатів (230 г), 2 чашки
замороженого горошку, 2 столові ложки петрушки.
- Порізати філе на маленькі шматочки.
- Підігріти оливкову олію у великій сковороді й обсмажувати філе протягом 5 хвилин до золотавої скоринки.
- Дрібно покришити часник, додати до курки й обсмажувати протягом 1 хвилини.
- Додати одну банку порізаних консервованих томатів, томатну пасту і заморожений горошок.
- Готувати протягом 5 хвилин, не закриваючи.
- Додати петрушку і приправити за смаку. Подавати з рисом чи плоскими макаронами.

|
Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (12.01.2009)
|
Переглядів: 1503
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|