Понеділок, 07.07.2025, 22:03
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Куряче філе з горошком у томатному соусі
Інгридієнти: 4 курячих філе, 2 столові ложки оливкову олії, 3 зубчики часнику, банку консервованих томатів (230 г), 2 чашки замороженого горошку, 2 столові ложки петрушки.

  1. Порізати філе на маленькі шматочки.
  2. Підігріти оливкову олію у великій сковороді й обсмажувати філе протягом 5 хвилин до золотавої скоринки.
  3. Дрібно покришити часник, додати до курки й обсмажувати протягом 1 хвилини.
  4. Додати одну банку порізаних консервованих томатів, томатну пасту і заморожений горошок.
  5. Готувати протягом 5 хвилин, не закриваючи.
  6. Додати петрушку і приправити за смаку. Подавати з рисом чи плоскими макаронами.


Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (12.01.2009)
Переглядів: 1503 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025