Понеділок, 07.07.2025, 22:38
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Бульйон „Наша Ряба” з галушками a la solferino
нгридієнти: 1 курка „Наша Ряба”, 1 лимон, 225 г пшеничного борошна, 1/2 ст. л. солі, 35 г вершкового масла, 2 яйця, 150 г вершків, 1 – 2 цибулини, 1 морквина, лавровий лист, зелень петрушки і кропу, перець.
 


  1. Почищену і добре помиту тушку розрізати на великі шматочки і трошки посолити. Покласти у відповідну каструлю і залити холодною водою (на 1 кг м'яса - 2 л води). Вкинути до каструлі почищену цибулину, морквину, 1 - 2 лаврових листки.  Варити до готовності.
  2. М'ясо вийняти і використати за призначенням, а бульйон процідити, зняти жир, посолити, заправити лимонним соком, чорним перцем. 
  3. У мисці змішати сіль і борошно. Зробити в центрі заглиблення і додати розтоплене масло (залишити трохи для підсмажування), яйця і вершки. Замісити м'яке, липке тісто.
  4. Розтопити ложку вершкового масла у сковороді з товстим дном. Змочити у воді руки і формувати з тіста маленькі кульки розміром з вишню. Одразу викладати зліплені кульки в сковороду, періодично змочуючи руки. Обсмажувати до золотистого кольору впродовж 5 хв., перевертаючи за допомогою виделки чи ложки. З цієї кількості тіста має вийти приблизно 60 маленьких кульок.
  5. Обсушити кульки на паперових рушниках і покласти в супницю. Влити бульйон і одразу подавати, притрусивши дрібно порізаною зеленню петрушки, кропу.

Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (09.03.2009)
Переглядів: 1036 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025