1. Розділити кожен шматочок курячого філе
вздовж навпіл так, щоб отримати внутрішній і зовнішній край філе.
2. Зовнішній шматок необхідно відбити, всередину
покласти шматочок масла, розміром як горіх (як варіант: можна змішати масло з
протертим вареним жовтком і свіжим кропом).
3. Все це загорнути в меншу частину філе і
скріпляти краї.
4.
М'ясо посолити, вмочити в яйце, обваляти в сухарях,
знову повторити цю операцію.
5. Обсмажити 3-4 хвилини у великому об'ємі
сильно розігрітого жиру. Потім поставити на 1-2 хвилини в духовку.
6. При подачі
поливати топлениммаслом. Котлети можна
подавати на грінках з білого хліба.На
гарнір подають смажену картоплю і зелений горошок. Замість картоплі можна
подати морквину і білі гриби.