Понеділок, 07.07.2025, 21:23
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Котлета по-київськи

Інгредієнти: 800 грам філе, 160 грам вершкового масла, 2 яйця, 100 грам панірувальних сухарів, олія, 600 грам картоплі, 2 склянки зеленого горошку, сіль, перець.

           

   1. Розділити кожен шматочок курячого філе вздовж навпіл так, щоб отримати внутрішній і зовнішній край філе.

   2. Зовнішній шматок необхідно відбити, всередину покласти шматочок масла, розміром як горіх (як варіант: можна змішати масло з протертим вареним жовтком і свіжим кропом).

   3. Все це загорнути в меншу частину філе і скріпляти краї.

   4. М'ясо посолити, вмочити в яйце, обваляти в сухарях, знову повторити цю операцію.

   5. Обсмажити 3-4 хвилини у великому об'ємі сильно розігрітого жиру. Потім поставити на 1-2 хвилини в духовку.

   6. При подачі поливати топленим  маслом. Котлети можна подавати на грінках з білого хліба.   На гарнір подають смажену картоплю і зелений горошок. Замість картоплі можна подати морквину і білі гриби.


Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (26.12.2008)
Переглядів: 3324 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025