Вівторок, 08.07.2025, 07:46
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Курка-гриль по-домашньому

Інгредієнти: 1 курку розрубано на чотири частини або 4 курячих чверті, 0.25 склянки масла, 0.25 склянки оцту або сухого вина, 2 ложки соєвого соусу (необов'язково), 1 чайна ложка солодкої паприки, 0.5 чайної ложки чорного перцю, 0.5 чайної ложки кориці, 0.5 чайної ложки меленої кинзи, 1 столова ложка сухого бульйону, 1 чайна ложка цукру або меду 2 зубчики часнику (необов'язково).

           

   1. Курку обсушити і викласти у форму на лист.

   2. У чашці розмішати масло, оцет, цукор, бульйон і прянощі, залити курку. Дати постояти 15-20 хвилин.

   3. Поставити в духовку і смажити протягом 50-60 хвилин.


Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (26.12.2008)
Переглядів: 3387 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ryabavolyn  
0
love love love love

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025