Інгредієнти:
1 курку розрубано на чотири частини або 4 курячих чверті, 0.25 склянки масла,
0.25 склянки оцту або сухого вина, 2 ложки соєвого соусу (необов'язково), 1
чайна ложка солодкої паприки, 0.5 чайної ложки чорного перцю, 0.5 чайної ложки
кориці, 0.5 чайної ложки меленої кинзи, 1 столова ложка сухого бульйону, 1
чайна ложка цукру або меду 2 зубчики часнику (необов'язково).
1. Курку обсушити і викласти у форму на
лист.
2. У чашці розмішати масло, оцет, цукор,
бульйон і прянощі, залити курку. Дати постояти 15-20 хвилин.
3. Поставити в
духовку і смажити протягом 50-60 хвилин.

|