Інгредієнти:
1 курка, сіль, чорний мелений перець, червоний мелений пекучий перець, червоний
мелений солодкий перець, 1 болгарський перець, 1 пучок зеленої цибулі, 3 ст. ложки
розм'якшеного вершкового масла, 2 зубчики часнику, оливкова олія, 1 столова
ложка меду.
1. Натерти курку сіллю і чорним меленим
перцем, потім посипати червоним пекучим перцем.
2. Очищений болгарський перець порізати
разом із зеленою цибулею, змішати з вершковим маслом, додати розім'ятий часник,
сіль і перець.
3. Наповнити курку отриманою овочевою пастою
і зашити. Обсмажувати під грилем.
4. За 15 хвилин до готовності
полити маринадом, що складається з оливкової олії, меленого червоного солодкого
перцю і меду.
|