Понеділок, 07.07.2025, 23:56
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Стегенця «Наша Ряба» з картоплею

Інгредієнти: На 4 порції: 8 стегенець «Наша Ряба», 1 кг картоплі, що не розварюється, 250 грам шампіньйонів, 50 грам вершкового масла, сіль, чорний перець, 200 мл вершків, 1 пучок петрушки.

           

Час приготування:       30 хв. Запікання: 50 хв.

Калорійність:   У одній порції 850 ккал

 

   1. Картоплю вимити, почистити і нарізувати тонкими скибочками. Змастити жароміцну форму 1 ч. л. вершкового масла і викласти картоплю.

   2. Шампіньйони нарізувати скибочками. Викласти на картоплю. Посолити, поперчити і залити вершками. Стегенця покласти у форму. Посолити і поперчити. Розкласти поверх м'яса вершкове масло, що залишилося. Запікати на середній полиці духовки 50 хв. при 200 градусах

   3. Петрушку дрібно порубати. Посипати нею стегенця і відразу ж подати на стіл.


Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (26.12.2008)
Переглядів: 1105 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025