Інгредієнти:
На 4 порції: 8 стегенець «Наша Ряба», 1 кг картоплі, що не розварюється, 250 грам шампіньйонів, 50 грам вершкового масла,
сіль, чорний перець, 200 мл вершків, 1 пучок петрушки.
Час
приготування: 30 хв. Запікання: 50 хв.
Калорійність:
У одній порції 850 ккал
1. Картоплю вимити, почистити і нарізувати
тонкими скибочками. Змастити жароміцну форму 1 ч. л. вершкового масла і
викласти картоплю.
2. Шампіньйони нарізувати скибочками.
Викласти на картоплю. Посолити, поперчити і залити вершками. Стегенця покласти
у форму. Посолити і поперчити. Розкласти поверх м'яса вершкове масло, що
залишилося. Запікати на середній полиці духовки 50 хв. при 200 градусах
3. Петрушку дрібно порубати.
Посипати нею стегенця і відразу ж подати на стіл.