Понеділок, 07.07.2025, 22:26
"Наша Ряба"
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Мои статьи [11]
Пошук
Головна » Статті » Мои статьи

Курка з тушкованою картоплею по-домашньому

Інгредієнти: 1 курка, 1,5 кг картоплі, 100 грам цибулі, 150 грам моркви, 1 склянка бульйону, перець, сіль.

           

   1. Зварити цілу курку, а потім розділити її на шматочки.

   2. Очистити картоплю і розрізати картоплини навпіл. Зварити їх в окремому посуді.

   3. Нарізані кружечками моркву і цибулю підсмажити на маслі.

   4. Готову картоплю викласти на сковороду, на неї покласти шматки курки, а зверху - підсмажену з цибулею моркву. Полити все це склянкою курячого бульйону. Закрити сковороду кришкою і поставити тушкуватися на 30 хвилин.  


Категорія: Мои статьи | Додав: ryabavolyn (26.12.2008)
Переглядів: 1242 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2025